Ontdek hier

Glamping resort Hoge Kempen

Unieke ligging

De unieke ligging van Glamping Resort Hoge Kempen, in het midden van het Belgisch Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Maastricht, Hasselt, Genk, en Tongeren, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel.

Het park heeft voor iedereen iets te bieden: voor jong en oud, de actieve vakantieganger of juist de rustzoeker. Zo sluit het park perfect aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw.

Met een totale oppervlakte van 22 Ha is er ook voor de wandelaars een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes en ligt Glamping Resort Hoge Kempen direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park de Hoge Kempen.

Parkfaciliteiten

Bezoek onze modelwoning

Limburg ontvangt je met een glimlach. Door een inhaalslag positioneert deze provincie zich als tweede toeristische regio van het land. Glamping Resort Hoge Kempen wordt het duurzame en tijdloze resultaat van de make over van camping ‘t Soete Dal. Glamping staat voor glamorous recreëren in de groenste natuuromgeving van Vlaanderen.

In het bosrijke resort worden de komende jaren in verschillende fases meerdere types luxe vakantiewoningen gerealiseerd. Onze lodges worden vernoemd naar een van de oudste nederzettingen aan de beekbronnen. Tegenwoordig is natuurgebied Papendaal een gewaardeerd domein – voor recreatieve vissers, duikers, watersporters, BMX-ers en wandelaars.

Glamping Resort Hoge Kempen biedt alle gemakken en comfort van.thuis. Aangevuld met een bont palet sport- en speelvoorzieningen, lokale gastronomie en een gloednieuw zwembad. Een geslaagd concept naar voorbeeld op boogscheut afstand in Nederlands Limburg.