Waardevaste luxe vakantielodges

5,0% rendement gegarandeerd, op 20 jaar vast

Investeer duurzaam in de natuur, aan een gegarandeerd rendement.

INVESTEER IN LOSSE LUXE VAKANTIELODGES IN LIMBURG

Rendement: 20 jaar 5%

Steek je spaarcenten in Limburg. In je eigen luxe vakantielodge midden in het Nationaal Park Hoge Kempen. Op een boogscheut van Hasselt en Maastricht.

Investeren in vastgoed laat je spaargeld beter renderen. Onze luxe vakantielodges garanderen meer opbrengst dan bouwgrond, appartementen of huizen. De kans is groot dat je later je vakantielodge met een mooie winstmarge kunt verkopen. Samen met ons gegarandeerd rendement van 20 jaar lang 5 % is dit de perfecte piste om meer uit uw spaarcenten te halen. 

INVESTEREN IN LIMBURG
KAN AL VANAF € 80.000

Het zijn de ligging en de gastvrije Limburgers die voor een buitengewoon stukje buitenland beleving zorgen. Midden tussen het groen van Nationaal Park Hoge Kempen, dat kandidaat UNESCO Erfgoed is.
Met ons in ‘zee’ gaan is zorgeloos investeren in een losse luxe vakantielodge. Dubbel genieten, want slapend zie je het rendement van uw spaarcenten groeien. Tevens kun je zelf met gezin, vrienden of kennissen een aantal weken per maand komen genieten van je luxe vakantielodge op Glamping Resort Hoge Kempen.

Bezoek onze modelwoning

Limburg ontvangt je met een glimlach. Door een inhaalslag positioneert deze provincie zich als tweede toeristische regio van het land. Glamping Resort Hoge Kempen wordt het duurzame en tijdloze resultaat van de make over van camping ‘t Soete Dal. Glamping staat voor glamorous recreëren in de groenste natuuromgeving van Vlaanderen.

In het bosrijke resort worden de komende jaren in verschillende fases meerdere types luxe vakantiewoningen gerealiseerd. Onze lodges worden vernoemd naar een van de oudste nederzettingen aan de beekbronnen. Tegenwoordig is natuurgebied Papendaal een gewaardeerd domein – voor recreatieve vissers, duikers, watersporters, BMX-ers en wandelaars.

Glamping Resort Hoge Kempen biedt alle gemakken en comfort van.thuis. Aangevuld met een bont palet sport- en speelvoorzieningen, lokale gastronomie en een gloednieuw zwembad. Een geslaagd concept naar voorbeeld op boogscheut afstand in Nederlands Limburg.